Trabajamos los sabados consulta tarifas reparación

Domésticas , metálicas enrollable en Valencia y pueblos

Expertos en metálicas de comercio  y persianas de hogar

637709226 reparaciones de persianas valencia

Tel. 637709226
 
Reparació persianes Paterna, persianer llar i negocis
 
 
reparación persianes
 
persinaer
 
 
Reparació persianes Paterna, persianer Paterna, municipi situat a 5 quilòmetres de València, gairebé es pot considerar una província d'Espanya, ja que de fet compta amb més habitants en la seva àrea que per exemple a la província de Conca. Parlem d'un total de seixanta-set mil persones.

La seva indústria, el seu sector serveis, les seves infraestructures i els seus transports han experimentat en l'última dècada un augment de la seva potència, aconseguint que sigui un dels nuclis més importants de la província.
 
 
Una de les característiques de Paterna és que té una destacada producció de ceràmica. La peça anomenada el socarrat és la més rellevant de totes les que es realitzen al municipi. Les seves peces de ceràmica estan exposades en museus de tot el país i de l'estranger, inclosos Londres i Nova York.

Totes aquelles persones que visqui a Paterna i necessiten diversos serveis, com reparacions, substitucions o millores, en els seus persianes, han de saber que nosaltres oferim els millors treballs i donem servei a tots els municipis.


No importa la classe de contratemps que sigui, pot ser que vulguis que et motoricemos la persiana, o que et arreglem la politja, o que substituïm la cinta ... posa't en contacte i descobreix les nostres múltiples tasques.

reparación de persianas

Reparaciones mismo día hasta

completar la agenda flexibilidad 

horaria hasta las 21 horas

 

 

Teléfono atención comercial 637709226

Las reparaciones  pueden ser el mismo día hasta completar la agenda.

PA ALGARRA  ofrece técnico profesional con  servicio y presupuesto a domicilio   de reparación o sustitución de piezas de persianas deterioradas o rotas , instalación y motorización en todos los barrios , códigos postales y pueblos mencionados en la web ,  el persianero o toldero se pondrá en contacto con usted para concretar la hora de la visita.

 


Condiciones de uso    Política de privacidad términos de uso aviso legal y cookies