Trabajamos los sabados consulta tarifas reparación

PERSIANAS DE HOGAR Y NEGOCIO 

EXPERTOS EN CINTAS, MOTOR Y MANIVELA

637709226 

 
 Tel. 637709226
 
Persianes la Pobla de Farnals
 

 
 
 
Persianes la pobla de Farnals Els habitants de la Pobla de Farnals ja compten amb el millor persianista i instal.lació de persianes, que els facilitarà l'arranjament de corda persiana, l'arranjament de lames, l'arranjament de cable persiana, l'arranjament de cinta, etcètera.


Sabem que, en aquest municipi de València, es congreguen més de vuit mil persones, que necessiten serveis relacionats amb els elements de la seva llar. Persianes Pobla de Farnals.

En els últims anys, són moltes les persones que han decidit millorar la funcionalitat del seu habitatge, començant per les seves persianes, que són peces pràctiques que controlen l'entorn i l'ambient de les habitacions. Persianes Pobla de Farnals. D'aquesta manera, els nostres serveis de reparar persianes, instal·lar-les, muntar-les, arreglar les seves peces i motoritzar persianes, tot això a preus econòmics, són tan demandats darrerament.


 
  • Marí Angeles

    Se me han atascado una persiana y no baja y a otra se ha roto la cuerda son persianas de plastic y me interesaria que vinieséis lo mas pronto ya que es un piso que tengo que entregar que es para alquilar . Confirmarme la cita .Gracias

    0 de 0 votos
  • Critina

    Hola, tinc dos persianes de maneta que una no em puja se m ha caigut del tot i l altra es veu que una lama aquesta trencada que fa que no baixi i es quedi a la meitat, podríeu passar-vos aquesta tarda ja que són finestres del saló i m urgeix, gràcies

    0 de 0 votos

reparación de persianas

Reparaciones mismo día hasta

completar la agenda flexibilidad 

horaria hasta las 21 horas

Opiniones de reparaciones y instalaciones de persianas pincha aquí

Teléfono atención comercial 637709226

Reparaciones mismo día hasta completar la agenda.

 


Condiciones de uso    Política de privacidad términos de uso aviso legal y cookies