Trabajamos los sabados consulta tarifas reparación

PERSIANAS DE HOGAR Y NEGOCIO 

EXPERTOS EN CINTAS, MOTOR Y MANIVELA

637709226 

Tel. 637709226
Persianes Bétera instal·lació, reparació i motorització.
 
 
 
 
 
 
Reparació de persianes Bétera. Bétera és el segon municipi més poblat de tota la seva comarca, l'anomenada Camp de Túria. Això es deu principalment a la seva proximitat amb València capital, que pràcticament l'ha transformat amb el pas dels anys en una ciutat dormitori, i per ser un nucli econòmic fort.

La seva economia es basa, sobretot i principalment, en els cultius, ja que de fet la gran part de les terres de Bétera estan sembrades, majoritàriament amb tarongers. El cultiu de regadiu és el que preval a la zona, tot i que no es descuida el de secà, amb sembrats de garrofers, ametllers i també oliveres, tot i que menys.
 
  • Eugenio

    Que costaria motorizar dos persianas de cinta de mi terraza de 1.8 de ancho son de plásticos , es necesario que la veáis , sin compromiso?? confirmarme , me han dado buenas referencias vuestras . Saludos

    0 de 0 votos
  • Pilar

    Viniséis ja farà un any a repararme una persiana i vaig quedar força contenta amb el servei, ara se m ha espatllat una persiana de corretja que està pujada del tot i no baixa crec em sembla que li falten a gom per això gairebé sempre es em queda dalt i la cinta la veig molt desgastada per canviar-la ja està.

    0 de 0 votos

reparación de persianas

Reparaciones mismo día hasta

completar la agenda flexibilidad 

horaria hasta las 21 horas

Opiniones de reparaciones y instalaciones de persianas pincha aquí

Teléfono atención comercial 637709226

Reparaciones mismo día hasta completar la agenda.

 


Condiciones de uso    Política de privacidad términos de uso aviso legal y cookies