Trabajamos los sabados consulta tarifas reparación

PERSIANAS DE HOGAR Y NEGOCIO 

EXPERTOS EN CINTAS, MOTOR Y MANIVELA

637709226 

Tel. 637709226
 

Persianes Alboraia, instal·lació reparació motorització 

 
 
 
 
 
Reparació de persianes Alboraya. El municipi d'Alboraya és conegut en tota la geografia espanyola per dues raons: les seves platges i, sobretot per, el seu orxata, ja que té la producció d'orxata i de xufa més important del nostre país.


Se situa, dins de la província de València, en l'anomenada Horta Nord, al costat d'altres municipis com Burjassot i Montcada.

En el cas d'Alboraia, compta amb més de tres mil persones vivint en les seves 8'3 quilòmetres de superfície, de manera que la densitat de població és bastant alta.

 
La seva economia es basa, principalment, en el turisme i el sector serveis, com els passa a altres municipis de València que es troben a la costa, encara que també les fustes, els metalls i els productes alimentaris formen part del sector industrial del lloc.

Les persianes aconsegueixen que l'ambient del nostre habitatge sigui el que desitgem, mantenint un agradable entorn. Pel que si no funcionen bé o si estan deteriorades, això pot comportar problemes per la nostra llar.

reparación de persianas

Reparaciones mismo día hasta

completar la agenda flexibilidad 

horaria hasta las 21 horas

Opiniones de reparaciones y instalaciones de persianas pincha aquí

Teléfono atención comercial 637709226

Reparaciones mismo día hasta completar la agenda.

 


Condiciones de uso    Política de privacidad términos de uso aviso legal y cookies