Trabajamos los sabados consulta tarifas reparación

Domésticas , metálicas enrollable en Valencia y pueblos

Expertos en metálicas de comercio  y persianas de hogar

637709226 reparaciones de persianas valencia

Tel. 637709226
 

Persianes Alboraia, instal·lació reparació motorització 

 
 
 
 
 
Reparació de persianes Alboraya. El municipi d'Alboraya és conegut en tota la geografia espanyola per dues raons: les seves platges i, sobretot per, el seu orxata, ja que té la producció d'orxata i de xufa més important del nostre país.


Se situa, dins de la província de València, en l'anomenada Horta Nord, al costat d'altres municipis com Burjassot i Montcada.

En el cas d'Alboraia, compta amb més de tres mil persones vivint en les seves 8'3 quilòmetres de superfície, de manera que la densitat de població és bastant alta.

 
La seva economia es basa, principalment, en el turisme i el sector serveis, com els passa a altres municipis de València que es troben a la costa, encara que també les fustes, els metalls i els productes alimentaris formen part del sector industrial del lloc.

Les persianes aconsegueixen que l'ambient del nostre habitatge sigui el que desitgem, mantenint un agradable entorn. Pel que si no funcionen bé o si estan deteriorades, això pot comportar problemes per la nostra llar.

reparación de persianas

Reparaciones mismo día hasta

completar la agenda flexibilidad 

horaria hasta las 21 horas

 

 

Teléfono atención comercial 637709226

Las reparaciones  pueden ser el mismo día hasta completar la agenda.

PA ALGARRA  ofrece técnico profesional con  servicio y presupuesto a domicilio   de reparación o sustitución de piezas de persianas deterioradas o rotas , instalación y motorización en todos los barrios , códigos postales y pueblos mencionados en la web ,  el persianero o toldero se pondrá en contacto con usted para concretar la hora de la visita.

 


Condiciones de uso    Política de privacidad términos de uso aviso legal y cookies