Domésticas y metálicas enrollable

en Valencia y pueblos

637709226 reparaciones de persianas valenciaChat

 

Reparació persianes Ribarroja persianer llar i negocis

 
Reparació persianes Ribarroja persianer llar i negocis
 

Reparació persianes Ribarroja

Reparació persianes Riba-roja alumini i PVC , que també es pot escriure com Riba-roja del Túria en castellà, està situat a la zona anomenada Camp del Túria, molt prop de la capital de la seva província, València. Hi ha uns dos mil habitants en la seva àrea, que es dediquen tant al sector primari com al secundari.

Instal·lació de persianes Riba-roja

Instal·lació de persianes Riba-roja .El cultiu de secà i el de regadiu són imprescindibles a la zona, ja que el garrofer o les taronges suposen un important empenta econòmica. En la ramaderia, tot i que ocupa molt poc percentatge en l'actualitat, sobretot destaquen les llana, els porcins i els bovins.

El sector industrial es basa en tres productes molt destacats: la ceràmica, el ciment i els materials sanitaris.
 
Hi ha dues festes de gran importància a Riba-roja: la primera d'elles se celebra al gener, el dia 17, i és en honor a Sant Antoni, en aquesta celebració es fa una gran foguera. La segona d'elles té lloc al setembre, el dia 14, commemorant al Crist dels Afligits. Per descomptat, a hores d's'afegeixen les Falles de València i la festa de l'Assumpció, el dia 15 d'agost.reparacio persianes Ribarroja

Persianer en Ribarroja

Persianer en Ribarroja
 
 
 
637709226 reparaciones de persianas valencia
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 


Teléfono atención comercial 637709226

PA ALGARRA  ofrece técnico profesional con servicio y presupuesto a domicilio  de reparación o sustitución de piezas de persianas deterioradas o rotas , instalación y motorización en todos los barrios , códigos postales y pueblos mencionados en la web ,  el persianero o toldero se pondrá en contacto con usted para concretar la hora de la visita.

Las imagenes son publicitarias los toldos , persianas y interruptores ó mandos de motorizaciones  y mosquiteras que se instalan pueden tener variaciones.

 


Condiciones de uso    Política de privacidad términos de uso aviso legal y cookies