Trabajamos los sabados consulta tarifas reparación

DOMÉSTICAS  ENROLLABLES Y LOCAL COMERCIAL

EXPERTOS EN CINTAS, MOTOR  PRECIOS AL MOMENTO

637709226 

Tel. 637709226

Reparació persianes Riba-roja alumini i PVC plàstic


 
 
 
 

Reparació persianes Riba-roja alumini i PVC Riba-roja de Túria, que també es pot escriure com Riba-roja del Túria en castellà, està situat a la zona anomenada Camp del Túria, molt prop de la capital de la seva província, València. Hi ha uns dos mil habitants en la seva àrea, que es dediquen tant al sector primari com al secundari.

Instal·lació de persianes Riba-roja


Instal·lació de persianes Riba-roja .El cultiu de secà i el de regadiu són imprescindibles a la zona, ja que el garrofer o les taronges suposen un important empenta econòmica. En la ramaderia, tot i que ocupa molt poc percentatge en l'actualitat, sobretot destaquen les llana, els porcins i els bovins.
 
El sector industrial es basa en tres productes molt destacats: la ceràmica, el ciment i els materials sanitaris.
 
 
Hi ha dues festes de gran importància a Riba-roja: la primera d'elles se celebra al gener, el dia 17, i és en honor a Sant Antoni, en aquesta celebració es fa una gran foguera. La segona d'elles té lloc al setembre, el dia 14, commemorant al Crist dels Afligits. Per descomptat, a hores d's'afegeixen les Falles de València i la festa de l'Assumpció, el dia 15 d'agost.

reparación de persianas

Reparaciones mismo día hasta

completar la agenda flexibilidad 

horaria hasta las 21 horas

Opiniones de reparaciones y instalaciones de persianas pincha aquí

Teléfono atención comercial 637709226

Reparaciones mismo día hasta completar la agenda.

PA ALGARRA  ofrece y dispone de técnico profesional con  servicio y presupuesto a domicilio con precios ecónomicos  de reparación o sustitución de piezas de persianas deterioradas o rotas , instalación y motorización en todos los barrios , códigos postales y pueblos mencionados en la web ,  el persianero o toldero se pondrá en contacto con usted para concretar la hora de la visita.

 


Condiciones de uso    Política de privacidad términos de uso aviso legal y cookies